Ingatlankereső

Balaton déli part - Szántód

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-389

Gondtalan vízparti üdülés

Kényeztesse önmagát, családját a saját vízparti nyaralójában.

Balaton déli partján, Szántód településen, csendes nyugodt helyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, külön-bejáratú, szeparált, jogilag osztott ikerház-rész, teljesen bekerített, összközműves, 693 m2 térmértékű telekhányaddal eladó. A telek 11 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A telek előtt kb. 133 méter nádas található. A kizárólagos használatú, fémszerkezetű saját stég is 133 méter hosszú. A kijáró stégen 2 db napozó rész és 1 db csónakba, vagy vitorlás-hajóba történő ki- és beszállást megkönnyítő oldalszárny található.

Az ingatlan jövőbeli tulajdonosának mindenre lehetősége lesz. Tarthat hajót, csónakot, vízi-biciklit, lesz hol tartani autóját és még sorolhatnám előnyeit.

Az, hogy a telek előtt van egy kis nádas, előnyös is, hiszen védelmet nyújt a hullámverés ellen az itt kikötött hajónak, védelmet nyújt a kíváncsi szemek elől is és véd az ellen is, hogy itt sétány legyen. A napozórészt előnyösen használhatják a naturalista életet élők.

A vízpart, a nádfalak közti bejáró, a napozó rész nagyon romantikus, igazi pihenésre alkalmas, aki itt napozik, a nádas suhogásán kívül nádiveréb csicsergésén és a hullámverés hangjain relaxálódhat.

A kert szeparált a szomszédok felől, akik egyáltalán nem látnak be a kertbe. A kertben van egy 8 személyes jakuzzi, napozó-rész és egy nagy füves rész, ahol a gyerekek szaladgálhatnak, labdázhatnak, futkoshatnak.

Ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszer, a gyep alatt vakond háló van. Autókkal az udvarban lehet parkolni.

A képen, a szabadtéri konyha látható, melytől balra van a jakuzzi.

A képen, a tágas nappali szoba látszik.

A nyaraló a ’80-as évek elején épült, időközben felújítási munkálatok történtek, mely kiterjedt a tetőzetre, a külső főfalak hőszigetelésére, a víz-, villany-, csatorna-, gázvezeték csővezetékekre, burkolatokra, berendezési tárgyakra.

A földszint kb. 71,06 m2 alapterületű, + kb. 14,86 m2 fedett terasz. Az emelet kb. 42,05 m2 alapterületű + 6,82 m2 erkély. A tetőtér kb. 27,53 m2 alapterületű. A három szint alapterülete kb. 140,64 m2.

A kép, a konyhát ábrázolja.

A képen, a fürdőszoba látható (kád-mosdó-WC).

A képek, az emeleti hálószobákban készültek.

A képen, az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Riasztó van. A nyaralóban ki van építve a radiátoros/padló központi fűtés, ezáltal télen is lehet használni.

Végezetül, tekintse meg a nyaralóról készült rövidfilmet.

A közvetlen vízparti nyaraló irányára 230 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika ügyvezető 06-30-218-0000

A vizpartinyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.