Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: eladó-vízparti-jellegű-nyaraló-360

Felújítható nyaraló a vízparton eladó

A nyaralót kicsinosítva alkalmas lesz arra, hogy családjával itt töltse a balatoni nyarakat.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő vízparti jellegű faházas nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

vízparti nyaralók eladó-360

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, bekerített, kb. 1900 m2 nagyságú vízparti jellegű telek, használható faházas nyaralóval eladó. A telek, átlagosan kb. 18 méter széles és kb. 105 méter hosszú.

vízparti nyaralók eladó-3601

A telken sok minden elfér, van elegendő hely, csónak, szörf, kerékpár tárolására. A képen, a nagyméretű kert látható.

vízparti nyaralók eladó-3602

Az ingatlan előtt a vízig kb. 19 méter mélységű közterület, egy strand található. Az ingatlan valamikor közvetlen vízparti volt, aztán a szocializmus idején elé töltöttek. Ugyanakkor a mindenkori tulajdonos hozzáfér a vízparthoz, használhatja másokkal közösen mint sajátját, és nincs gondja a vízpart karbantartására. Az ingatlan elé már nem építhetnek, ezért annak vízparti jellege távlatban is megmarad. A meder az ingatlan előtt tiszta és homokos, lassan mélyülő, ezért fürdőzésre kiváló.

vízparti nyaralók eladó-3603

A képen, a faházas nyaraló mérethelyes beosztása látszik. 

A nyaraló nettó alapterülete kb. 50 m2, ezen alapterülethez jön a kb. 22,23 m2-es terasz. Külső befoglaló mérete 6,55 m x 8,16 m. A nyaraló a ’70-es években épült, korának megfelelő állapotú. Közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt, 1 x 25 Amper), szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető.

A Helyi Építésügyi Szabályzat szerint az övezeti besorolása Üh-3, 10 % beépíthetőséggel, de max. 150 m2-es üdülőépület építhető, szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal.

A dolgos hétköznapok után jöhet a hétvégi kikapcsolódás, környezetváltozás a Balatonnál. A nyaraló irányára xxx millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizpartinyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.